LUDO QUIZ

Spillet, hvor hele familien kan være med! – Nu med helt nye designs og opdaterede spørgsmål helt frem til årsskiftet.
I Ludo Quiz har vi blandet det traditionelle Ludo som de fleste kender, sammen med en masse quiz-spørgsmål. Kan du svare på spørgsmålet og få en ekstra tur?
Ludo Quiz handler om at svare på spørgsmål, for at nå i mål med sine brikker. Hermed har vi kombineret held, viden og konkurrence til et spil, der skaber underholdning til hele familien. 
Ludo Quiz findes i mange forskellige udgaver, som henvender sig til både hele familien, men også til det voksne publikum.
Se vores oversigt over Ludo Quiz udgaver nedenunder.

Fåes snart i en helt ny ÅRET 2023 udgave, hvor alle spørgsmålene omhandler begivenheder, musik, film, sport osv. fra året 2023.

NYHED: LUDO QUIZ - ÅRET 2023

Nu med spørgsmål helt frem til årsskiftet!

Ludo Quiz har igen udvidet familien med denne nye, sjove ÅRET udgave. Alle spørgsmålene omhandler sportsbegivenheder, musik, bøger og litteratur, film og tv, geografi og meget mere, alt samme fra året 2023.

Ludo Quiz Året giver dig, din familie og dine venner muligheden for at huske tilbage til året 2023 på en sjov og underholdende måde.

LUDO QUIZ - TEAMS

Ludo Quiz – Teams er en videreudvikling af årets familiespil, Ludo Quiz Familie.
Nu kan du spille Ludo Quiz i hold med og mod dine venner.
I kan spille 2, 4 eller 6 personer – altså 2 eller 3 hold sammen om at få jeres brikker samlet i mål først. Alle de kendte regler fra Ludo er gældende, nu tilsat spørgsmål om alle mulige begivenheder, kendte, film, musik osv.
Sværhedsgraden på spørgsmålene varierer fra let til meget svær, hvilket gør det svært at forudse, hvem, der vinder spillet.
Det kræver held, strategi og godt teamwork, samt en god portion paratviden at blive Ludo Quiz Teams mester. 

Forbrugernes anmeldelser:
’’Super godt spil som kan spilles af alle. Fantastisk god blanding af det normale LUDO spil og quiz-verden.
Det fungerede super godt med alle spørgsmålene og de forskellige genre. Det skaber god spænding når det kommer til at kunne slå ens modstandere hjem når man lander på deres plads.’’

’’Sjov udgave af et trivia-spil, hvor der sker mere end “bare” at rykke rundt på et bræt. Det kan være enormt frustrerende at være tæt på mål og ens medspiller så slår en hjem. God underholdning for hele familien.Godt med mulighed for både at spille kort og lang udgave. God variation i spørgsmålene, både nye og gamle, hvilket vil sige der var noget for alle generationer.’’

’’Underholdende variation af det klassiske ludo, hvor de små grå også bliver udfordret.’’

LUDO QUIZ - Familie

Denne udgave er, som navnet viser, et spil for hele familien.
Vi har delt kortene op i voksen og børnespørgsmål. På denne måde sikrer man sig, at alle i hjemmet kan være med, og samtidig blive udfordret på deres viden. Ludo Quiz – Familie vandt årets brætspil i år 2014, dog er det blevet nyudgivet og opdateret med nye spørgsmål i år 2020, mens udseendet også har fået et nyt look.
Børnespørgsmålene blev opdateret, så unge ned til ti år har bedre mulighed for at kunne være med, mens der er blevet ændret og tilføjet på voksen spørgsmålene.

Kort fortalt: en god opdatering, til et i forvejen fantastisk spil!

Læs forbrugernes anmeldelse af Ludo Quiz – Familie her:

LUDO QUIZ - Danmark

Ludo Quiz – Danmark foregår på samme måde som Ludo Quiz – Familie, med spørgsmål både til voksne og børn. Dette spil indeholder over 1200 spørgsmål omhandlende Danmark, samt begivenheder der foregår/har foregået i Danmark.
Hvor godt kender og husker du Danmark? Kan du besvære nok spørgsmål til at flytte dine brikker i mål?

God underholdning for hele familen og til personer i alle aldre.